lite allt möjligt

jag och mamma kollade på rent hus efter att vi käkat, tur att vi inte kollade på de samtidigt som vi åt. jag trodde att jag skulle spy. det bodde en ung kille i en lägenhet, han hade så jävla äckligt hemma hos sig! mögel och hela skiten i köket. och diskade gjorde han i badkaret för att det var stopp i köket och bara fullt med saker överallt. helt sjukt hur man kan leva så. men han fick den hjälp han behövde ;) och fan så fint det vart efteråt. han hade även långt hår ( han såg ut som jag vet inte vad ) + skägg, så dem snaggade han, så han vart fin o ren =D

och nyss kollade jag på lite andra avenyn avsnitt på datorn, svt.se =) som jag missat! annars funderar jag på vad jag ska ha på mig på skolavslutningen. antingen en gullig klänning (helst i någon söt, somrig färg) , eller en svart högmidjad kjol med ett pösigt, färgat linne och ett par gulliga pumps till. denna klänningen i svart, här nedan, fanns i en riktigt fin blå färg förut, men den är tydligen slut .. vill helst inte ha svart på sommaren ( varmt, + finare med sköna färger ) men vi får väl se om klänningen kommer tillbaka.

men  något i denna stilen vill jag ha i alla fall



ni kanske har några tips på söta avslutningskläder?
tipsa gärna =)


förresten, min bror hade skickat brev idag :) så jag ska skriva ett tillbaka till han nu, strax :)
vi kanske hörs senare om jag inte somnat! pusspuss

humörsvängningar

japp! det har jag haft i stort sätt hela dagen. först glad, arg, sur, irriterad, glad osv osv .. nu är jag i alla fall på bättre humör igen :) jag och mamma lagar mat och efter inlägget ska jag springa ut till köket och göra sallad =) har bara varit hemma idag, kollat på tv, ruttnat bort helt enkelt. fan, skulle preics skriva någonting, men MER reklamen kom på tv: ÄLSKA MER, ÄÄÄLSKA MER! och då tappade jag bort mig för att jag sjöng med hahaha. jaja, jag ska inte göra något speciellt i alla fall. bara vara hemma. har ont i magen också.. fan! vi hörs senare.

byye =) <3

Insane - ny karusell på grönalund

Hahahaha! jag blev snabbt på bättre humör när jag såg den här videon

 

- inte för att jag skulle sätta mig i en sån karusell, hatar karuseller som är höga och som snurrar haha. men jävligt kul såg de ut, man kan inte låta bli att skratta när man ser hur Danny flabbar åt den andra killen hahaha.

man skrattar faktiskt när man kollar på den, visst? hahaha
Någon mer som har åkt Insane? =)

IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG ..

.. FÖR IDAG ÄR DET KARINS FÖDELSEDAG! grattis gumman, hoppas du får världens bästaste födelsedag, önskar dig all lycka. älskar dig gumman! =)

mamma väckte mig imorse, men hade världens mensvärk så jag fortsatte att sova. sen vaknade jag upp för några timmar sen, då gick jag upp och tog en värktablett. fan vad jag hatar den här jävla värken! det känns som att någon gräver i magen på en.. så det blev ingen skola för mig idag i alla fall! och idag ska jag inte göra något speciellt. har heller inget speciellt att skriva här. är heller inte på världens bästa humör, så jag återkommer senare.

sömntuta

hjälpte Soda att fixa hennes header och efter det la jag mig i sängen och kollade på Tyra banks show, där dem ville hjälpta en kvinna med drogproblem. hon var lite tveksam om hon skulle ta deras hjälp.. dumt beslut om hon inte valde att få hjälp, eftersom hjälpen stod utanför och väntade på henne. dem skulle skicka henne till ett bra ställe i florida där hon skulle få hjälp med sitt missbruk. men jag somnade, hann aldrig se vilket beslut hon tog. jag vaknade för en liten stund sen =) ska strax äta. hoppas jag kan sova inatt, men de ska nog inte vara några problem.

puss

respekt

Respekt för vuxna, för äldre människor. Jag förstår inte, det finns knappt någon ungdom som har respekt för äldre kvinnor eller män längre. Det kom jag och tänka på idag på väg hem, i bussen. Det var fullproppat med ungar i 13-14 års åldern och det klev på en gammal dam, det fanns ingenstans att sitta. Jag satt längst fram och damen gick på längst bak i bussen. Annars hade hon fått tagit min plats. Tanten letade efter en plats att sitta men ungarna ignorera henne bara och hade kul, skrattade åt annat istället. Hon kom fram till en kille som satt och flina och frågade om det fanns plats bakom honom. ja sa han bara, och typ rörde sig inte ur fläcken. Hur skulle kvinnan kunna kliva in bakom honom om han inte reste sig upp? dagens ungdomar alltså. Och efter några hållplatser klev en ung kvinna på bussen, hon var höggravid. Det satt två tjejer på fyrsits platserna, på de andra två stolarna som var över hade dem sina stora fula väskor. Kvinnan som var gravid ville så klart sätta sig på en av platserna eftersom det inte fanns plats någon annanstans. Men tjejerna bara ignorerade och kollade ner på sina mobiltelefoner. Okej, den här kvinnan var ung, stark. Men hon var ändå höggravid och tänk om bussen hade bromsat för snabbt och kvinnan ramlat på golvet? ooh.. blir så irriterad. Kvinnan lutade sig emot armstödet av stolen och stod upp istället. Kunde inte någon av ungjävlarna bara ställt sin tjocka väska på golvet istället? jag blir så jävla irriterad på människor som inte har respekt för sådana saker.

huvudvärk.

vi somnade vid kl 00.00 inatt, lillis och rose åkte till vilbergen och köpte pizza vid halv 11 ungefär haha, så när dom kom hem me pizzan, tjockade vi oss, kollade på tv. sen gick vi upp och la oss. imorse när vi vaknade sket rose i att följa med till skolan. hon var lite dålig igår kväll, och imorse hade hon feber.  jag gick i alla fall och mötte sara vid tjugo i 8. sen vidare till skolan. vid 12 gick jag hem idag, orkade inte stanna kvar eftersom jag har huvudvärk, tog precis en värktablett. .. början på världens mensvärk också för den delen .. jaja, idag ska jag nog bara vara hemma, är helt trött. orkar inte göra något speciellt faktiskt. bara ta de lugnt hemma med lite musik o så =D


varför ska dom kolla så snett?
dom är avundsjuka
hatet växer mot oss varje gång vi gör det fett
dom är avundsjuka
snacket går runt och hatare blir flera
dom är avundsjuka

tack för mig, jag hör av mig senare ;)

precis ätit

nu har vi precis käkat potatismos & hamburgare med extra svartpeppar och grillkrydda haha ;) passar på att skriva ett inlägg nu när rose nannar ines =) alice ska lägga sig 21.00 så hon sitter på den andra datorn =) vi ska väl inte göra så mycket gå ner till andra våningen strax när ines har somnat, och bara ta de lugnt. börjar 08.00 imorgon, döda mig fan!

vi hörs imorgon.
pusspuss

barnvakt

har tappat lusten med att skriva faktiskt.. därför det är lite tråkigt på bloggen just nu. men de bättrar sig nog snart ;) har vart i skolan i alla fall. och efter det följde jag med rose hem. hon meckade med cykeln hon "hitta" hahaha, störd brud. sen tog vi spårvagnen hem till mig, och här har vi bara tagit det lugnt. hannah kom förbi en stund nyss också. har precis dushat och ska snart upp till klocket för att vara barnvakt med rose åt hennes kontaktpersons barn. vi sover nog kvar där också, annars trippar vi hem till rose ikväll =) får se hur vi gör. en sak, jag älskar dig rosii =) <3

i love my girls

hellu, jag kom hem för ungefär en timma sen. har varit med tjajjorna i klocket =) fan vad kul vi har tillsammans och fan vad jag älskar er :D det började med att rose kom och hämtade mig och hannah så tog vi spårvagnen till klocket. mötte viccy och gick till willys, nittan hängde på. efter de gick vi till centrum där vi träffa sara karro bäzu, efter en stund kom även zorana och rreze. vi satt och flippade o så bara, haha jag och sara råkade krasha in i varandras huven och hon ramlade och kunde inte resa sig hahahaha, fan vad vi flabba. jag skulle hjälpa henne upp men när hon nästan stod på egna ben ramlade hon igen, som vi dog haha. efter en stund kom amanda, adelina, agnesa och deras kompis. vi gjorde inget speciellt bara snackade och sådära. sen åkte vi hem :) träffade förresten madde också, love u <3

söndag - klocket.

just nu sitter jag hos mina kusiner, hancii fixar sig och jag lyssnar på medinas nya skiva. sen ska vi upp till klocket en stund. träffa rose och viccy <3 vi ska bara ta de lungt. de andra brudarna skulle till folkparken och grilla, vi skulle också följa med. men vi sket i de istället.

vi hörs senare när jag kommer hem istället, har inget att säga ;D

mwaah

lördag.

klockan är strax 00.00 och vi kollade precis klart på andra avenyn och tonårsliv på datorn.
min dag : efter att jag fixat mig kom hannah hit, så promenerade vi till hageby hem till min syster. sen vid 19.00 mötte vi Zorana och Rreze vid hageby vårdcentral. vidare till hagebyhus där vi mötte rose och alla andra. kollade på när folket sjöng, Sara och Martin vann så på torsdag ska dom uppträdade i borgen - även medina kommer dit, så missa inte det! ;) när stage var slut så gick vi runt lite i hageby. flippade och snackade bara. sen vid halv 10 tog vi bussen ner till stan. det var tydligen bråk, men tjejerna som skulle bråka hade redan åkt hem så jag och Hannah tog bussen hem medan Rreze och Zorana gick hem. de andra tjejerna åkte till klocket. när vi kom hem gjorde vi kebab, ovanligt? haha. var överhungrig. hade inte ätit något på hela dagen förutom frukost. men men, vi ska strax lägga oss.

Zorana



Rreze


Amanda


godnatt =)

STAGE 09 IDAG, HAGEBYHUS KL. 19.00!

halluu =D jag och hannah har stekt på balkongen i några timmar, fifan vilken skönt väder det är. nu ska jag strax hoppa in i dushen sen fixa mig. möta hannah och sen vidare till hageby till min storasyster en stund. efter det ska vi möta upp tjajjorna och röra oss mot hagebyhus där bland annat medel jenni, och sara ska uppträda. lycka till <3 hannah ska nog sova här inatt igen hähä =)
vi hörs när jag kommer hem.

HADE BÄST!

tidningarna - klart!

hällu :) nu är jag hemma igen! har varit med tjajjorna och delat ut tidningar i halva klockaretorpet, imorgon tar tjajjorna som inte har gjort de, resten utav klocket :) det gick endå rätt fort, vi hann att lägga tidningar i halva klocket på en timma =D det var jag, Hannah, Rose, Karin & Sanna =) älskar er brudar. vi delade upp oss, jag och Karin tog några gator och dom andra, andra gator. efter tidningarna tog vi en sväng hem till rose där även oscar var, rose pojkvän. vi kollade på lite videosar på youtube haha. sen vid 20.00 tog jag och hannah spårvagnen hem. först till henne, sen till mig . hon sover här inatt =) ovanligt? haha, skulle inte tro de. just nu kollar vi på singing bee, fast det är reklam så jag passar på att skriva ett inlägg. vi ska väl inte göra något speciellt, bara ta det lugnt hemma.

här har ni två bilder på karin idag, en näg vi delade ut tidningar ( vi hade fler tidningar i väskan om ni undrar varför det är så nåra ) och på den andra bilden tod vi en paus hahaha.




I love ginatricot

Den butiken har alltid något fint, alltid. de finns alltid någonting man vill ha därifrån.
Därför älskar jag ginatricot ;)


godmorgon.

jag vaknade för ca. 20 minuter sen. kunde inte somna om igen (mensvärk) stannade hemma idag med. det är helg och jag och hannah har bestämt att idag ska vi upp till klocket, senare framåt eftermiddagen och hjälpa tjajjorna att dela ut tidningar, för då får vi 2000 kr till tjejresan i augusti. sen ska vi tillbaka hem till mig och inte göra så mycket. hannah sover nog här inatt =) .. förresten, det står ungefär lika på rösterna som har kommenterat vilken header jag ska använda... har ännu inte bestämt mig .. men men,

hade bäst!

följ mig via bloglovin?!

Följ min blogg med bloglovin

här kan ni följa min blogg via bloglovin, mycket bra :) själv följer jag också bloggar. vill ni att jag ska följa era bloggar, går det nog säkert bra för jag älskar även att läsa andras bloggar :) men nu ska jag lägga mig i sängen, detta blir det absolut sista inlägget för idag. - tror jag. hahaha!

puss och kram.

ingen skola idag..

igår låg jag och läste medan hanna kollade på tv. efter ettag vände hon sig om, och några minuter efter det släckte jag lampan så somnade vi båda. imorse kom mamma in i rummet : upp nu! men jag hade sån kraftig mensvärk så jag fick stanna hemma idag, hannah började nu. men hon är snart tillbaka igen? hon skulle bara prata med sin lärare om något? idag ska jag nog inte göra så mycket, fortsätta plugga lite hemma. mensvärken har släppt nu, skönt! jag får alltid så jävla ont i magen.. tjejer? ni som ska med på tjejresan till Gbg i sommar! - imorgon innan kl. 16.00 ska vi mötas, och dela ut tidningar som ni kommer ihåg? ni förstår, vi får 2000 kr om vi bara delar ut lite tidningar i klockaretorpet, och det är hur bra som helst! =D men men, vi hörs väl senare?! puss

Ny design?!

dags att sova? jajamänsan! nu har jag läst lite i boken som jag lånade, medan hanna fixade en ny header till sig själv. jag gjorde det före henne, men vet inte hur man sätter dit den? egentligen gjorde jag mest på skoj, för att jag ville se hur man fixade headern, ville se om jag kunde göra den bra och gangska nöjd vart jag. tycker om min nuvarande design och allting, nu med men tycker om att förändra lite ;D  och jag behöver ändra lite färger och så på resten av min design?! någon som kan hjälpa mig, eller kan förklara? som vet hur man gör? - skulle vara bra om någon helst kunde förklara så att jag kan ändra själv, till nästa gång. men i värsta fall kanske någon kan hjälpa mig? om jag inte förstår menar jag. ( jag har en header, men kan inte sätta in den, vet inte hur man gör) haha :$

nu är det läggdags! eller ska läsa en stund till, man fastnar i boken ..
puss

nydushad.

jag pluggade lite innan, som jag skrev. man ska nog aldrig plugga i sängen, för efter några frågor jag svarat på så tänkte ja, " ska blunda lite bara " men så somnade jag haha. vaknade upp vid halv 7, då smsade jag hannah som också hade somnat haha. hon kom hit efter en stund, så gjorde vi kebab =) efter de hjälpte hon mig att plugga färdigt. så nu är jag klar med de. eller, nästan med allt. så det är riktigt skönt woho :) efter de gick vi hem till henne en snabbis, sen tillbaka hit. jag dushade precis och hannah är här, hon sover här inatt. just nu sitter hon och pluggar, tycker synd om henne. överdrivet mycket plugg. aja, får se hur det blir med att somna inatt, men ska nog läsa. då brukar man bli trött =) har inget mer att skriva för idag, så vi hörs imorgon.



här får ni en bild på mig, så ni sover gott inatt! haha
godnatt ♥

onsdag.

jag och viccy vaknade lite sent imorse, men vi hade endå inte första lektionen så det var skitsamma =) skön skoldag, slutade kl. 12. och sen vid halv ett tog jag och viccy bussen ner mot stan för att jag skulle till tandläkaren. det gick bra där. nu har jag bara en gång kvar, då jag ska laga ett litet litet hål, om någon vecka. sen är jag fri ifrån dom jävlarna! hahaha. efter tandläkaren åkte jag med viccy till klocket (för att hon orkade inte åka hem själv) visst är jag snäll?! - en riktig vän! hahaha ;) sen tog jag i alla fall bussen hem igen. nu har jag preics käkat, Dolma. Mmmhh va gott. förresten, tatueringen jag pratade om, jag vet inte om jag ska vänta med den istället. eftersom att sommaren kommer nu och så, den kanske inte hinner läka ifred, de kanske bara blir knas. så tänkte att jag gör tatueringen i augusti istället? tror det blir så! men men, jag ska strax börja plugga ... orkar inte! men måste ..  så vi hörs senare =) pusspuss

sover hos viccy

hej hej, vi åkte en sväng till eneby för att viccy skulle hämta lite kläder hos tessan, hon köpte även navelpiercing som jag skrev innan. efter det blev kl. 20.00 då gick vi hem till henne och pluggade, så allt är nästan klart nu. bara någonting litet, som vi inte förstod men de fixar vi imorgon i skolan ;)  annars har vi inte gjort så mycket. bara varit hemma hos viccy och tagit det lugnt. vi gjorde även kebab hähä, mycket gott! viccy bytte till sin nya piercing (playboy) precis. överfint! men nu ska vi sova, vi hörs imorgon.. viccy följer med mig till tandläkaren. tid kl 13.10, hör av mig efter det tror jag.

godnatt =)

trött som fan ..

Hellu. skolan var rätt skön idag. vaknade vid 7 imorse, tog bussen och gick av vid viccy så möttes vi och promenerade till skolan. har lånat boken "Pojken som kallades DET" har hört att den är skit bra och att man bölar av den. har inte kommit så långt ännu, men tänkte läsa ikväll. fast det blir nog inte av, eftersom att jag ska sova hos viccy inatt. så vi går till skolan tillsammans imorgon, ja ni. jag älskar min bästavän =D efter skolan var jag och hannah i klocket en stund hos viccy i alla fall, sen åkte vi hem. så nu skriker min mage, mamma ska strax göra mat ( Dolma ) Mmmh.. favoriten haha. sen måste jag möta viccy, för vi ska till hennes brors flickvän för att hämta några byxor? sen ska hon även köpa en navelpiercing på stan.
hade tänkt att plugga idag, men det får bli av imorgon om jag inte tar med de till viccy, så vi pluggar tillsammans. förresten, så har jag tandläkartid imorgon, vet inte riktigt vilken tid. typ kl.13.00 tror jag. men det är sånt som märks. lappen sitter på kylskåpet så det är bara att gå och titta efter ;) men men, har inget mer att skriva nu ..

jag hör av mig senare, hejs =)

skola.

hellu time for school now =)
ska bara ut i badrummet och fixa mig lite snabbt,
sen bussen emot viccy så promenerar vi mot skolan.
hörs sen! Mwaah

jag bjuder på en gammal bild på mig, selmilutt =D för att inlägget blev så kort.


muffins som är redo att bli köpta.

här sitter jag och äter kvällsmat. har gjort choklad muffins med strössel, nu - ÖVERGOTT! och nu är dom klara, till salu imorgon i cafét i skolan hahaha. aja, det blev att åka upp till gårn för möte om tjejresan. det gick faktiskt bra och vi kom fram till mycket =) .. annars har vi väl inte gjort så mycket. hannah gick hem efter att vi hade gjort muffinsarna. den jäveln har ingen skola imorgon, studiedag. fan för dig kusin! haha. pratar lite med Kenan & Viccy på msn just nu. skola imorgon så jag ska snart lägga mig.





kvällsmat

flingor & fil
macka med kycklingkorv och gurka - förresten, tycker ni att det är äckligt med salt på gurkan, när man äter macka? jag har alltid salt på gurkan. men har hört många som tycker att det är helt sjukt om man äter så? jag älskar det i alla fall, det är ett måste!
saft
=)






stan.

jag fick med mig lite hem, nya skor, jeansleggings, näspiercing. ;D vi åt även på istanbul kebab. mmh.. övergott! =D träffade feyruz och hennes kompis också, har saknat min lilla turkunge. nu är vi i alla fall hemma hos mig, och hannah är på riktigt dåligt humör.. (tråkigt) .. vi ska väl upp till gårn om någon timma, för att prata om tjejresan till gbg i sommar. sen efter det måste jag hem och baka, måste sälja i caféterian imorgon. tar en bild på mina söta muffinsar, så får ni nog se de ikväll eller imorgon ;)

här har ni en bild på skorna och jenaslegginsen. haha, legginsen är nog inget nytt eftersom alla går runt i dom. inte skorna heller för den delen haha.


godmorgon.

klockan är 11?! själv tycker jag att det är tidigt att vakna vid den tiden, eftersom att jag brukar kunna sova över länge annars. plus att jag var helt död igår, så borde jag ju ha sovit längre? men nej nej, jag vaknade! =) mitt comviq kompis har tagit slut, så jag kan inte smsa, men ska ner på stan under dagen och köpa skor. då passar jag på att köpa comviq kompis med ;D jag har inget att skriva för tillfället, ska ta mig en dush och sen göra frukost. jag hör av mig senare!

Mwaahh

Turkiska kulturfestivalen 2009 / barnens dag.

vilken rolig dag! fan vad kul vi har haft. det började med att vi alla samlades utan för turkiska föreningen här i Norrköping. jag, hannah, pappa, sara, amanda och hennes mamma var där först. sen vid halv 9 började alla komma.. bussen skulle ha gått klockan halv 9. men vi fick vänta ända till klockan 10.00, men skit i de. för det var det värt ;) väl på bussen hann vi åka en halvtimma, sen ville alla gå och handla godis osv. så vi hoppade av någonstans?! och handlade lite snabbt. sen vidare mot stockholm. vi var framme vid 12 någon gång, då festivalen börja. massor uppträdanden, turkisk folkdans, även medina var på scen =) hannah fångade deras nya skiva haha. vi gick runt på stan lite också, iväntan på att Medina skulla komma. käkade på Mc osv. haha vi tjejer hade över kul! <3 love u girls. när Medina uppträdde vart alla, verkligen alla galna. gamla kvinnor diggade musiken till max, jag dog av flabb hahaha.

Sami, i medina bara.
- " man säger väl Cok guzel, - fin kvinna?!?! .. i så fall e denna låten till alla vackra kvinnor som är här idag "
sen började låten.
MAAHLEEEEAAA (8)

sen vid halv 7 tog vi bussen hem igen till mitt vackra Norrköping. vi var hemma strax efter halv 9. så nu sitter jag här hemma, har precis käkat osådär :) ingen skola för mig imorgon. har inget busskort, de har gått ut. och man kan inte köpa busskort på bussarna här längre ( rån eller något ) haha. så man måste göra det i stan, och till stan orkar inte jag gå på morgonen. så det blir att vara hemma imorgon. lika skönt det eftersom jag vaknade halv 7 imorse, är helt död!

jag tänkte bjuda på lite foton ifrån min dag =)
(klicka för större bild)










- vi ser ut som ett gäng turister som vill se sveriges vackra städer, HAHAHAHAHAHA.
man ser knappt någon, de blev inte så bra bild! men fuck de. det är kärlek i alla fall.

hejdå stockholm och hej norrköping!
- vi kommer tillbaka nästa år igen, baby ;)

nu ska jag strax lägga mig i sängen, jag är helt jävla död!
hoppas ni har haft en lika bra dag som jag. vi hörs imorgon.
förresten, jag hade lite videosar på medina, men det var ingen bra kvalite..
godnatt pusspuss

Stockholm imorgon.

hej hej, vi åkte upp till klocket en stund. träffade viccy och var ute med Zara och Zebban. lekte lite med dom i parken :) sen så gick vi upp till gårn en stund, men där var det helt dött så hancis pappa kom och hämta oss. vi gick hem till henne, färgade hennes hår sen vidare till mig. nu har vi precis käkat, och varit ute med sopporna haha. imorgon är det stockholm som gäller. vi åker redan vid halv 9 ifrån den turkiska föreningen med buss. med pappa och hans vänner, även Sara och Amanda ska åka med oss, med Amandas mamma. så det kommer bli fett! =D



förresten, idag gick vi förbi en stolpe i klocket. där någon hade satt upp denna lapp.



" UT MED PACKET!
Brottsliga icke-svenskar skall utvisas omedelbart "


jag förstår inte folks tänkande? men svenskarna som gör brott då? ska inte dom sätta upp lappar om dom också, att dom ska hoppa ifrån en bro eller något?! så jävla patetiskt asså. fuck den personen som satt upp lappen! synd att det aldrig kommer bli som du vill, min vän! det kommer bara fler och fler invandrare, och här stannar dom kvar! and i love it ;)

det var allt ifrån mig, jag hör av mig imorgon innan vi åker, annars skriver jag igen när vi kommit hem.
hade bra och må bäst!

frukost så de räcker för hela dagen!

shululu =D jag och hannah vaknade vid kl 12. vi låg i sängen och sträckte oss en stund, sen gick vi upp och gjorde frukost och satt oss ute på balkongen :) vi ska strax ta spårvagnen upp till klocket. skönt väder är det ju idag med, även att dom sa på tv igår att det bara skulle vara 6 grader varmt.
jag hör av mig senare, för jag har inget speciellt i tankarna nu.



pusspuss

Rest in peace, Sofie.



Det är sjukt att något sånt här kan hända. 15 år gammal.. fyfan! kände inte Sofie men hoppas hon har det bra uppe i himlen nu, med alla de andra vackra änglarna. Du är i trygga händer, hos gud nu!

dagen då mannen som våldtagit Sofie, fördes upp i rätten och skulle möta ett av sina andra våldtäktsoffer var det flera hundra ungdomar (många av Sofies vänner) som protesterade mot mannen "låt barn vara barn" stod det på deras skyltar. och det gjorde de rätt i för detta är sjukt. det ska inte gå till på det här viset ! hoppas han åker dit och det är ordenligt också!

Hoppas att han som våldtog Sofie, åker det och aldrig släpps fri igen.


.. & en tanke till Marcelo Paz som flög som en ängel till paradiset den 17/1-08 , 1 år och 3 månader sen.
hoppas du har det bra!

en kväll hemma.

vi satt ute på balkongen ett bra tag och sola, lite färg har vi i alla fall fått ;) alltid nice. vid kl. 5 gick vi hem till hannah en stund. och nu är vi tillbaka hemma hos mig igen. mamma håller på att laga mat, jag är helt hungrig. ska strax vika tvätten hähä =) .. inget speciellt händer nog idag.. bara vara hemma, men det är också skönt ibland. på söndag åker jag, hannah och pappa med turkiska föreningen till stockholm - där är det den Turkiska kulturfestivalen, så det ska bli kul. Hadise som tävlar för Turkiet i eurovision song contest för det här året, kommer ju inte som ni redan vet. det var planerat att hon skulle komma. men det blev tydligen inte så. men Medina kommer, så det ska bli riktigt kul :) vi åker på söndag morgon vid 8. sen går bussen hem igen vid kl. 18.00 =)

Hannah ligger i sängen som en fetknopp och kollar på tv! nu vet ni läget ;) haha
Nej nu ska jag vika kläderna och sen äta, i hopp om att maten är klar ;D
återkommer senare.
puss

FREDAG.

godmorgon =) .. det blev ingen skola för mig idag, hade bara en lektion så sket i de.  så jag vaknade runt 11 imorse. jag har precis käkat frukost och nu kom hannah precis hit. det verkar vara varmt ute på balkongen ;) så vi ska nog sätta oss där snart. har inte en aning om vad vi ska göra idag, det är sånt som märks. fredag är det i alla fall, och det är alltid fläshigt med fredag, eller vad säger ni? =D

hör av mig senare, pusspuss

tatuering.

tillbaka igen. hannah kom hit förut, så satt vi oss ute på min balkong. ovanligt? nepp! riktigt varmt var det. vi började prata om tatueringar osv, jag vill ha en måne och en stjärna (turkiska flaggan) fast bara månen och stjärna som ska vara ifyllda i svart, på skulderbladet. funderar starkt på de, så inom 2-3 veckor blir det nog av =) .. just nu sitter jag och letar på internet efter en bra bild, i lagom storlek så att jag kan visa det för hon som ska tatuera mig. annars har vi väl inte gjort så mycket, druckit massor kaffe, varit hemma hos hannah, VILAT. men vi somnade aldrig, tror jag? strax ska jag plugga. sen blir det läggdags för min del. men vi hörs väl imorgon ?!

ungefär i den hära storleken.



natti natti

rip spader.

ännu en skoldag avklarad. fan vad jag är duktig! =D tog bussen vid tio över 8 imorse. och slutade vid 11 haha, inte dåligt ? fick skjuts av en lärare hem, Lasse. haha, bästa Lasse! rose och verro var tvugna att åka till hageby, det var akut. så han skjutsade dom och lämnade av mig ;d så nu sitter jag här hemma, ska strax dricka kaffe hähä. pappa sa till mig att vi fortfarande ska åka till sthlm på söndag. vi ska kolla på något annat? vet inte vad, men det blir nog bra =) förresten, min kusins katt dog precis, lilla spader :( jag älskade den katten. och ja, ni som tycker " ja men det är ju bara en katt  " .. nej, det är inte bara en katt, det är fan en familjemedlem. dem hade haft katten i 13 år. må du vila i frid bebis :)

jag har inga planer för idag, ska fortsätta plugga senare, eftersom arbetet ska var inlämnat imorgon. så vi hörs väl senare!
MWAAH

hannah, min söta kusin.

hannah kom hit för att lämna busskortet, men hon stannade kvar. så vi satt oss ute på min balkong i solen. eftersom att solen alltid är mot min balkong så är det skit varmt hela dagarna, så det var skönt! =D vi drack kaffe och sådära haha. när hon kom hit var hon jätte glad, eftersom hon fick jobbet. blir så glad av att se hennes lycka sprängas ut haha. hon berättade att hon förmodligen ska hjälpa till i köket, servera osv på sjukhuset. kanske gå några ärenden, tev. hjälpa folk till röntken (stavning ?) eller hämta prover o sådär .. så det blir nog bra =) bra tider fick hon med. mellan kl. 7.30-14.00 ungefär, så hon hinner ju vara ute med oss också hähä! nej nu ska jag strax hoppa in i dushen, för hannah gick precis. och efter det blir det plugg och jag är hur trött som helst, ni anar inte! somnade nästan förut ..

kanske skriver någon rad innan jag lägger mig, för arbetet ska göras på datorn.
pusspuss

Hadise kommer inte ..

fan ..  Hadise ska inte komma till stockholm den 19e april. hon har tydligen ändrat sig, fan :( .. pappa ringde mig nyss och berätta. jävla skit då! jag som ville se henne .. jag som var så glad :/

i alla fall en god sak, hannah fick jobbet!
bra kusin ! 7-8 tusen haha Mashallah <3

Hadise Acikgöz

jag älskar medina, och denna låten är överdrivet bra. har nog sagt det förut, men jag kan inte sluta lyssna på den. nu såg jag videon också, och den var med bra. så kolla på den!

OCH VET NI VAD JAG FICK REDA PÅ NU, JAG SKA TILL STOCKHOLM SNART, MED PAPPA OCH HANNAH - tror min pappas kompisar också, vi åker dit med buss för att kolla på Hadise Acikgöz, - hon som sjunger för Turkiet detta år i eurovision song contest. fan vad glad jag är, älskar den kvinnan! så vacker och sjunger bra gör hon också.



Denna låten ska hon tävla med, hon kommer vinna! jag är glad glad glad =D



jag är bra.

god dag haha. jag somnade kl 22.00 igår, skit skönt! somnade på en gång. mamma väckte mig 7 imorse och jag orkade gå upp direkt, riktigt duktig är jag haha - selma är bra, alla borde ha en. jag hade inte alls lång dag idag, slutade kl 12, men missade sista lektionen pga lite skit. men men, nu sitter jag i alla fall här hemma. väntar på att hannah ska komma hit och hämta mitt busskort så hon kan åka till sjukhuset för ytteligare en intrevju om sommarjobb, bra där kusin ;) haha hoppas de går bra canim <3 annars ska jag väl inte göra så mycket idag, eller jo .. just det. PLUGGA! =) det ska bli av, jag lovar! jag måste! förresten vart försvann solen? eller, det är ju sol. men inte den varma solen som var här hela påsklovet.. fan :( aja, vi hörs väl senare. ha en bra dag!

trött

hej hej, nu har jag precis tatt bort sminket. .. var ju som sagt i klocket idag, jag sara och amanda gick upp till gårn, där hannah hade intervju om sommarjobbet, det gick skit bra sa hon! så hoppas på att hon får sommarjobbet nu =) när jag och hancii skulle ta bussen hem så åkte den jäveln ifrån oss bara, jävla hor gubbe ! så vi gick ner med karin och tog spårvagnen istället. nu sitter jag här hemma, känner hur det luktar mat haha, riktigt gott. jag ska strax käka, sen ska jag och mamma kolla på någon dokumentär på tv om en kvinna som fick 6 barn samtidigt? eller något sånt =) haha fyfan! 6 barn i magen på samma gång? haha sjukt. men men, vi hörs väl imorgon. måste även plugga innan jag lägger mig, får se om jag orkar det för ögonen stängs. annars gör jag det imorgon, för det ska ju endå va inlämnat på fredag, så jag har tid på mig!

natt natti

är hos rose <3

just nu sitter jag hemma hos rose, vi ska strax käka hah ahennes mami lagat mat nu =D vi slutade fucking kl. 3 idag. jag som trodde vi slutade 1, men dom har tydligen bytt schema. rose säger nu att vi slutar kl. 12 imorgon =D yes! hanna kommer till klocket snart också, hon ska fixa sommarjobb på fritidsgården, så hon ska på intervju eller vad det heter. vi sitter och lyssnar på bob marley - no woman, no cry. riktigt gammal och riktigt bra. ( en riktig klassiker, / rose ) hahaha. men men, jag hör av mig senare när jag kommer hem. ska vara i klocket tills ikväll.

mwaah

titta vem som är vaken..

KL ÄR 7, DET ÄR TISDAG (SKOLA) OCH JAG ÄR VAKEN =D inte dåligt va? haha mamma väckte mig precis, och jag hoppade upp direkt? woho! inte ofta det händer. ska i alla fall äta frukost strax. senare dra iväg vid kvart i 8. vi hörs senare, slutar tidigt idag

pusspuss

bebis

hälluu, nu är jag hemma. jag och hannah åkte upp till klocket en stund. saras syster har fått en bebis, och den är min nya son haha. övergullig jag ville bara döda han! lilla elias =D verkligen skit söt. jag vill också ha en bebis haha. men i alla fall, vi gick runt med han lite i vagnen, snackade och sådära. bara softade och tog de lungt. annars har vi väl inte gjort så mycket. men jag älskar klocket endå, det finns egentligen ingenting att göra där. men de är så jävla skönt att bara vara .. bara va där =) nu har jag precis käkat, tvättat bort sminket och allt.. imorgon är det skola, och nu är det inte alls långt kvar till sommarlov. så nu ska jag kämpa riktigt mycket. det har jag lovat mig själv.
här har ni lite bilder ifrån min dag.

 
 
 

sådär =D .. finns flera, men orkar inte lägga ut mer. nu ska jag inte göra så mycket bara sitta här en stund i hopp om att bli trött så jag kan lägga mig och kolla på tv en stund, för då somnar jag =)
godnatt!

bert



bilderna ifrån helgen i klocket, klicka upp för större bild








sådär? hahaha .. jobbigt
nej nu ska jag fortsätta vara social på msn.

fyfan? kolla klockan? halv 3? fan jag som skulle lägga mig innan? aja, lägga mig väl snart =)
nattinatti

familj

kärlek är vänskap och familj.

jag älskar mina vänner, ni är som min andra familj. jag blir alltid så glad utav att träffa dom. man ser ett stort leende på mina läppar varje gång jag ser dom. jag känner mig så glad, allt känns så bra i deras närhet. dom får mig alltid att skratta. vi kan skämta om allt, skojbråka, vad som helst, säga " dumma " saker till varandra. men vi tar det alltid på skoj, för vi vet att vi älskar varandra och kan skämta om vad som helst .. vi litar på varandra. men vi vet att vi finns för varandra, och bryr oss om varandra i alla lägen. jag menar, vi vet vart vi har varandra även att det har varit både kärlek och hat emellan oss tjejjer.

min bror!
jag älskar min bror mer än allt annat, jag hade nog lämnat allt för min bror. han är min idol! han är verkligen mitt allt. och deniz? jag saknar dig varje sekund som går. jag tänker på dig varje dag, verkligen varenda dag. du är min storebror, mitt kött och blod, min bästa vän! den tiden som har försvunnit nu, ska vi ta igen snart. om 1 år, då är allt bra igen! 1 år.. de är inte långt kvar och jag ser fram emot varje dag, för då är vi en dag närmare varandra!
jag älskar dig min stjärna! <3

blattar/svennar

vad är de här egentligen? har sett för mycket snack om de där videonlägget dessie har lagt in. vad är det för fel på bruden? det finns lika många svenskar som är dumma i huvet, som blattar. det finns folk till allt i varje land. och hon säger att svenskar har blont hår lalala.. att inte blattar kan ha de. MINA FARBRÖDER ÄR LJUSHÅRIGA OCH LJUSA ÖGON. min storebror har blå/gröna ögon. och alla andra i min familj är mörka. ska vi säga till svennebrudar " haha ni kan ju inte färga håret mörkt liksom, det är våran hårfärg " .. patetiskt. man får väl se ut och gå klädd som man vill. vissa vill ha kortkort kjol, andra vill ha stora byxor på sig. men de betyder inte att utlänningar inte får ha tex korta shorts eller kjol på sommaren, för varenda en jag känner har korta / lätt klädda kläder på sommaren. utan utlänningar skulle inte sverige ha det dom har idag. tex din mobil, knappast gjord i sverige. maten du äter? kebab? haha - svenskt! eller inte .. dina kläder? gjorda i sverige .. hmm .. de mesta är nog gjorda i utlandet =) dessie? jag tycker du borde tänka lite innan du yttrar dig. snacka inte så mycket skit vafan. alla människor är värda lika mycket, spelar ingen roll vart man kommer ifrån. du är människa endå. jag vet att det är många utlänningar som våldtar osv.. men det finns nog lika mycket svenskar som beter sig på det viset. - döm inte folk förän du känner dom! och de där med att folk snackar på vissa sätt ( slang ord ) det är väl upp till varoen? hade dessie varit utlänsk hade hon nog också sagt vissa ord på sitt språk. det finns härliga svennar, härliga blattar.

glad påsk ? ..

hej hej, det är väl idag det är påsk afton? eller vad det heter haha. jag har inte haft tid att skriva här. vi har haft fullt upp. så imorgon skriver jag allt som har hänt och vad vi gjort :) nu sitter jag i viccys soffa, vi har precis städat av viccys utemöbler till baksidan, där vi ska sitta och röka vattenpipa strax, när hanna kommer tillbaka. hon är hemma och hämtar lite saker till mig och henne för vi ska sova hos viccy inatt igen =) imorgon ska jag berätta om 3 st som stoppa oss utanför willys ifrån polen, hahaha helt sjukt. men men jag kanske hör av mig senare, eller så hörs vi imorn när jag kommer hem.

have you ever seen the rain (8)

vi har precis kollat på singing bee, är fortfarande i klocket. jag har inte tid att skriva här, så vi hörs imorgon så berättar jag om min helg, i klocket med tjajjorna och lite annat =D bilder kommer också.

puss puss

skräckfilm +3 tjejer, hur ska det gå?

vi har precis kollat på filmen king kong och svullat chips och godis. innan filmen gjorde vi pomme, hamburgare och bianäs sås ( kan nt stava ) + majs hahahaha. nu ska vi kolla på the gurdge :$ hannah vågar inte, hon är livrädd. och viccy skrämmer upp oss med olika ljud och så är det ett hand avtryck i taket men hon säger att det är hennes brors hand avtryck när han fixa lampan. just nu sa hon det ser ut som små händer .. för att skrämma upp oss.. jävla häxa! hahahaha precis nyss fick vi ett garv anfall hahahaha. viccy förberedde oss med att ta upp fötterna i soffan så ingen tar oss i fötterna. hanna sitter och gömmer sig under täcket, medan viccy säger " hon kanske kommer bakom väggen ifrån trappan, akta dig hannah "

- NU STARTAR FILMEN!
och efter den ska vi se på en annan film.

.. FAN, viccy startar filmen, sen pausar hon.. nu fan!

hejdå haha.

med tjajjorna.

just nu sitter vi hemma hos viccy, jag hannah viccy och rose. sitter i köket och väntar på att dessa sega tjajjor ska bli klara så vi kan röra oss ut. vi ska gå till gårn en sväng. vi har precis rökt vattenpipa, bilder kommer upp senare. jag viccy och hannah sover själva här inatt ;) vi ska försöka fixa en skräckfilm haha. vi kommer vara livrädda ! men men, nu har jag faktiskt inget mer att skriva. hoppas ni får en bra kväll! puss :d

idag blir det att sova i klocket.

fan vad mycket övernattningar det blir när man är ledig? hahaha.. idag ska i alla fall jag och hannah sova hos viccy =) <3 älskar er brudar! just nu är hannah på stan me rose, och jag ska strax laga mat. vartefter ska vi åka till klocket. vi ska röka vattenpipa o sådära, bara en skön dag :) men vi hörs väl ikväll kanske, hemma hos viccy. sånt som märks =) pusspuss

 förresten så var de några brudar ifrån söderköping som är och hackar på aurora, så på söndag ska vi dit. så får dom säga/göra vad dom vill i mitt ansikte i stället för bakom skärmen. patetiska tjejer. aurora är 12 år gammal och en utav tjejerna var 17 bast? - sitter och bråkar med min lilla syster över msn? haha så jävla skämmigt. lite rasistiska var dom också " vi ska utrota alla jävla blattefittor " eller något åt det hållet haha, tjejer? ni kommer aldrig lyckas!

skräckis

vi åkte till klocket en stund, inte för att jag vet vad vi gjorde där. det var bara tråkigt endå. men men, nu är vi i alla fall hemma hos hannah, jag hannah och hennes mamma la in en bäddsoffa i hennes rum, och fan vad vi flabba alla 3. behöver inte gå in på detaljer hahahaha. nej nu ska vi kolla på en skräckfilm .. fyfan! men vi hörs väl imorgon =) natti natti!

soda, jag beklagar sorgen .. han vakar över dig nu!

idag ska jag sova hos min kära kusin

det började med att vi vaknade kl. 1 utav att hennes fula mobil ringde. vi gick ut i köket och gjorde frukost och pratade som vanligt. nu gör vi ingenting, jag ska strax hoppa in i dushen. sen ska jag, medel och hannah cykla upp till klocket en stund. jag ska sova hos hannah inatt, hähä =D så jag vet inte om jag kommer skriva här, men ta en titt, man vet aldrig ;)


klocket, som vanligt

hannah kom hit vid kl. 3 typ. jag fixade iordning mig, sen vid 4 gick vi till hannah, hon käkade och fixa sig! sen tog vi spårvagnen till klocket. vi gick till parken där tjajjorna var. senare kom även rose dit, vi mötte verro och nån annan tjej ifrån sthlm, tror jag? skön brud! pratade lite med dom och sådära. sen vidare upp till gårn. karin kom dit också! vi tog de lungt, flippade lite med räkan som SKÄMTADE OM MIN MAMMA! jag dampa loss hahaha. sen vid 9 gick jag, hannah och rose hem till rose. sen vid 10 tog vi spårvagnen hem :) vädret har vatt rätt skönt, bara om blåsten kunde försvinna! hannah ska sova här inatt hähä ovanligt? vi ska nog kolla på någon film på tv eller så.










tankar och funderingar

jag är bra på att tänka och drömma mig bort ..

framtiden

hur kommer jag se ut när jag är runt 25-30 år gammal? vad kommer jag ha för sysselsättning? hur kommer jag bo? vem kommer jag dela mitt liv med? hur många barn kommer jag ha? kommer dom likna mig? trivs jag med mitt liv? det är massa frågor utan svar, jag kan inte finna svaren ännu.. tar jag mitt körkort vid 18 års ålder? eller väntar jag, pga någonting? orkar jag inte ta körkort? kommer jag bo hemma när jag är 20 år, eller har jag redan en egen, ny familj då? jag önskade att jag kunde se in i framtiden, jag är så nyfiken på hur mitt liv kommer att se ut om några år.

drömmar
förra sommaren en kväll, satt jag och feyruz på marken utanför jonte med jenni och viccy och fantiserade om "mitt och feyruz liv i turkiet" om vi aldrig hade bott i sverige, utan bott i turkiet, och levt där hela våra liv. hur skulle vi bete oss? hur skulle vi vara? vi satt och skrattade i timmar, " vi skulle bära slöja, bo grannar " och jag vet inte allt vad de var. det är endå kul att drömma ibland. jag och hannah brukar sitta i mitt kök och drömma. en gång drömde vi oss bort att vi hade flera miljoner, vi hämtade upp alla våra vänner i klocket i en limousine sedan körde chauffören oss till norrköpings flygplats där vi hade vårat egna jetplan. därifrån åkte vi till en ö, långt härifrån, i hawaii eller något. långt härifrån, lååångt borta! det var våran egen ö, jätte blått hav, en fet båt, bara vi ifrån klocket med musik, drinkar och skratt. och vårat eget enorma stora hus på den där ön. vi kunde göra exakt som vi ville. vi hade även en säng som flöt på vattnet, där man bara kunde ligga och ta de lungt.. ja ni, drömmar är bra att ha. men dom sviker även ibland!

har ni funderat som jag? tänker ni som jag? eller hur tänker ni ? kan ni bara sätta er ner och drömma er bort ibland? eller tänka på framtiden, känna ångesten men samtidigt lyckan?

min dag

dålig uppdatering, jag vet. men orkar inte sitta inne när solen steker. väckarklockan ringde 11, men hannah ville sova vidare så vi sket i grillingen. vi vaknade istället vid 2 tiden, satt oss på balkongen och drack kaffe. efter de hoppade jag in i dushen, hannah stack hem till sig. senare när vi var klara åkte vi upp mot klocket. vi satt i parken och tog de lungt me alla, skönt väder, men de blåste .. och då blev de kallt. Medel min bror har snaggat sig haha sån rasse! nääedå haha.. mötte även rose, tog hennes skinnjacka på köpet ;) du får den nån dag canim.. HAHAHA! rånade henne även på både pengar och cigg. men iaf, sen vid kl. 8 följde jag och hannah med feyruz hem till henne för att hämta hennes busskort. sen vidare till spårvagnen för att åka hem. så nu sitter jag här helt lonley, har precis käkat och jag måste bara säga att min mamma gör den STARKASTE maten fyfan.. min tunga vill nog sprängas hahahaa, men endå gott =D nej nu ska jag kolla på spårlöst som började för 10 min sen. annars så ska jag väl inte göra så mycket mer.


idag bjuder jag på en "fin" bild på de söta kärleksparet haha

hannah sover här

sådär, nu är vi hemma ifrån klocket. vi har precis käkat toast, jag och hannah. hon ska sova här inatt! vi gjorde inget speciellt i klocket, satt i parken och lyssnade på musik, pratade osådär med alla bara. imorgon har vi bestämt att grilla vid ip i klocket, vid 11-12 på morgonen. för det sägs att det ska bli fint väder. haha, hmm.. hur ska vi lyckas vakna så tidigt?! ja ni, de är sånt som märks haha.. vi ska i alla fall möta upp medel och gå till lidl och handla lite hahahahahaha ... nog om det. ska snart lägga mig i sängen och glo på tv jämter min söta kusin. har i alla fall haft en skön dag, men fett kallt! hoppas ni har haft det bra ;D

nu vet ni lite till om mig ;)

1. Hur bor du?
i en lägenhet with my family :D
 
2. Vad är din favoritefterrätt?
glass typ :d haha

3. Vilken superkraft hade du valt om du fått välja en?
flyga eller trolla ;D

4. Hemmafest eller utgång?
hemmafest, är inte 18!

5. Brukar du lyssna på ljudböcker?
nepps de brukar jag absolut inte haha. knappast att jag läser böcker.
 
6. Har du råkat göra något pinsamt den här månaden?
njae de tror jag inte. förutom att vi sjöng på bussen för någon dag sen, ändå kul, men jag råkade fortsätta fast alla slutat sjunga haha.

7. Ska du köpa något extra kul för din lön/ditt studiebidrag den här månaden?
ja typ, skor och jeansleggins ;d

8. Vilket var ditt allra första husdjur om du haft ett sådant?
katt i think.

9. går du i skolan eller jobbar du?
skuulan.

10. Vad hade du helst varit känd för om du varit tvungen?
typ sjunga? asså, jag kan inte. men om jag ville bli känd och kunde, så.

11. Brukar du mest blicka bakåt eller framåt i tiden?
både och.

12. Vem av de 4 huvudkaraktärerna i Sex And the City är du mest lik?
de vet jag inte haha ;P
 
13. Har du gått på en blind-date nångång?
haha nej!

14. Har du eller har du haft ett smeknamn?
ehm, nej typ. allt ifrån idiot, sempan, selmish, till handikapp osv.

15. Vilken låt spelas mest hemma hos dig just nu?
inget just nu, men typ bara mina låtar, eller turkiska ifrån tvn.

16. Pratar du i sömnen?
haha ja, ibland :$ men mumlar mest har jag hört ifrån folk.

17. Vad hade du helst velat få i present?
en bärbar dator.

18. Är du ärlig när du bloggar?
javisst

19. Har du vunnit pengar någongång?
nej eller, inte stora summor.

20. Hur många barn vill du ha, om du nu vill det?
3-4 barn =)


även lite bilder på grabbarna. JA, dom älskar kameran!








+ kicki =D

godnatt! MWAAH

klocket next.

hejhej, först vaknade jag kl. 12 men somnade om så vaknade jag av att hannah ringde mig ca halv 3. så då gick jag upp, efter en stund kom hon hit. vi drack kaffe, snackade och sådära bara. har precis dushat håret och ska strax äta. efter det ska vi fixa iordning oss och röra oss upp mot klocket. får se vad som händer där idag :) de gamla vanliga antar jag. fan, vädret har vänt. vart försvann solen? inte för att det är så kallt ute, men jag vill ju att de ska va riktigt varmt, och ha sol.. bara inte snön kommer tillbaka nu?! men de tror jag inte =) aja, jag hör nog av mig senare, pusspuss

för jag älskar klocket och personerna där

idag har det vart en riktigt lugn men över skön dag. först vaknade jag och hancii vid kl. 1. satt oss ute på min balkong, RIKTIGT SKÖNT VÄDER. blev till och med lite solbränd i ansiktet haha. lyssnade på musik, drack kaffe och sådära. senare vid 3 gick vi hem till hannah, åt tacos. vid halv 6 PROMENERADE vi till lidl och handlade coca cola sen vidare till klocket, till gårn. men det var stängt så vi vandrade till parken där alla var. smsade ut tjajjorna också <3 där stannade vi till 8, då vi gick upp till gårn och tog de lugnt, hähä. senare vid 9 trorjag? åkte alla vi till bc, tog de bara lugnt där en stund. och halv 11 tog  vi spårvagnen hem. så nu sitter jag här, ska strax göra en macka. är inte så hungrig. det blir väl att sitta här en stund sen ska jag lägga mig och kolla på tv =) ..  mkt skön dag! och jag ÄLSKAR mina klocketbor hähähä :D

här kommer lite pics vi tog. ( endast på killarna? varför? hmm.. dem skriker från alla håll, TA KORT PÅ MIG, NEJ PÅ MIG. PÅ OSS! ) haha


mustafa robin sandro adrian gabbe, medel och fathi på sidan.


selma & medel


mustafa & gabbe


mustafa medel hannah
gabbe lado
sara



robin fathi medel


medel robin fathi gabbe


sandro & gabbe


världens bästa gabbe



blattar jagar ekorre



vi avslutar med denna söta blattekärring som letar pantburkar? hahaha



klocket

först gick vi hem till hannah, sen tillbaka hit. så dushade jag och sådära. sen vid 6 begav vi oss ner till stan för att möta tjajjorna. därifrån vidare till klocket, det var någon jävla rockkonsert haha. bara punkare o så, helt sjukt. dem skrek som fan ( mina öron ) haha. annars har väl inte så mycket hänt, endå rätt skön dag. överdrivet många var på gårn och sådära. här ska ni få ett videoklipp som jag spelade in när sara & jenni sjöng deras låt, eller ja, FÖR OSS! ingen annan haha när vi satt ute o rökte.



vid 21.00 tog alla vi bussen hem, haha blattar vs. punkare. haha så var det i bussen. vi alla satt längst bak, halva bussen. punkarna satt längst fram. och alla, precis alla blattar trummade loss i bussen, klappade och hade sig haha knas. nu har jag och hannah precis ätit. även köpt chips och läsk till kvällen mmmh =D .. juste när vi kom precis utanför mig, så kom det 3 män, svenskar. och dem bara : OOOPAAAA! man bara ? :S hahaha.. men men, jag har i alla fall haft en riktigt skön dag. hoppas ni med har haft de, och överskönt me lov!

äntligen vår!


sandro


jano


jano sandro bella


selma jano hannah


och så avslutar vi en bild med en bild på mig.


pusshej

världens skönaste väder ute

jag tog bussen till skolan vid halv 10, det räcker ju om man bara har skinnjacka nu, så pass skönt är det ute, fyfan =) sen vid 12 kom hannah till skolan och så tog jag, hannah och fathi spårvagnen ner till stan. ja, jag vet att vi skulle promenera, men det blir som alltid haha, vi orkade inte. hannah köpte ett par skor ifrån stadium, såna tygskor, svarta skit fina. ska också köpa såna =) nu sitter jag och hon här, har precis gjort kaffe och så ska vi sätta oss på min balkong och ta de lungt, de är ju riktigt skönt väder ute så varför inte =) .. förresten, ÄNTLIGEN PÅSKLOV. ja, jag vet att jag har haft "lov" ettag, men nu är det lov på riktigt haha ( eller ja, jag måste ju plugga under lovet...) senare ska vi väll upp till klocket en stund. hancii sover nog här inatt ;) som alla andra fredagar haha. ladda ner film kan vi ju inte göra, för då får man böter. så att ni vet de, ladda inte ner filmer ifrån nätet. vi hörs väl senare!

Mwaah

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!