FREDAG.

godmorgon =) .. det blev ingen skola för mig idag, hade bara en lektion så sket i de.  så jag vaknade runt 11 imorse. jag har precis käkat frukost och nu kom hannah precis hit. det verkar vara varmt ute på balkongen ;) så vi ska nog sätta oss där snart. har inte en aning om vad vi ska göra idag, det är sånt som märks. fredag är det i alla fall, och det är alltid fläshigt med fredag, eller vad säger ni? =D

hör av mig senare, pusspuss

Kommentarer
Varför är fakta fel?

brottslingar" rel="nofollow">http://www.tv3.se/efterlyst/typ/efterlystabrottslingar



Tilo Dumbuya, 24 år, är efterlyst misstänkt för grov våldtäkt på en 15-årig flicka som fick livshotande skador efter övergreppet.



Sergei Albiev, 24 år, är efterlyst för dubbelmordet på två asylsökande vitryssar i Brandbergen söder om Stockholm.



Ahmed Abdulali Al-Quassed

24- årige Ahmed Abdulali Al-Quassed misstänks för grov misshandel och övergrepp i rättssak.





Jusuf Hani

27-årige Jusuf Hani, är misstänkt för mord och grovt rån. Han är den siste av de ökända Stavangerrånarna som inte gripits och dömts.





Pasi Miettinen

Pasi Miettinen som är 38 år gammal, sköt ihjäl en man utanför puben Sledgehammer i Södertälje år 2000.





Oday Almo-hawa-dawi

24- årige Oday Almo- hawa-dawi är internationellt efterlyst och häktad i sin frånvaro misstänkt för mordet på en 25 årig man i Lindesberg den 22 augusti 2005.



Jonas Lundén

Jonas Lundén, 37 år, är internationellt efterlyst sedan han häktades i sin frånvaro, misstänkt för flera grova bedrägerier år 2006. Han ska bland annat ha lurat en präst på 100.000 kronor.





Coung Duc Nguyen

38-årige Coung Duc Nguyen är misstänkt för delaktighet i dubbelmordet på två vietnamesiska flyktingar i Göteborg. Offren, en 32-årig och en 26-årig man, sköts ihjäl på Bredfjällsgatan i Hammarkullen där de bodde tillfälligt.





Joseph Jammeh

Joseph Jammeh eller "Baba Janneh" som han också kallas, misstänks för att ha knivhuggit en man utanför nattklubben Bodoni på Bergsgatan i Malmö.







Arsim Asllani, 26 år, misstänks för rånmordet på 55-årige lantbrukaren Yngve Christiansson i småländska Traryd den 20 juli 2003.







Dejan Dodos, 29 år, är misstänkt för medhjälp till grov misshandel, vållande till annans död, grovt brott och grovapenbrott. Han är häktad i sin frånvaro och internationellt efterlyst.







1 AV 9 EFTERLYSTA ÄR SVENSK Å DET VAR FÖR BEDRÄGERI.

SO FK YOU MED ATT DET ÄR SVENSKAR SOM BEGÅR GROVA VÅLDSBROTT OCH VÅLDTÄKTER...



I KVÄLLENS EFTERLYST VAR DET 1 VÅLDTÄKSFALL,BESKRIVNING PÅ GÄRNINGSMANNEN VAR:

Gärningsmannen var mellan 20 och 25 år , smalt byggd och cirka 170-175 centimeter lång. Han hade MÖRK HY och pratade engelska.



2009-04-17 @ 17:02:21
selma

alltså du kopierar bara massor av nyheter som jag inte ens läser igenom. och varför du skriver allt detta till mig förstår jag inte. finns utlänningar som är dumma i huvet, men finns svenskar som är lika dumma i huvet också.



börja med att presentera dig istället.



Blogg: http://selmasedef.blogg.se/
2009-04-17 @ 18:33:12


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!