tankar och funderingar

jag är bra på att tänka och drömma mig bort ..

framtiden

hur kommer jag se ut när jag är runt 25-30 år gammal? vad kommer jag ha för sysselsättning? hur kommer jag bo? vem kommer jag dela mitt liv med? hur många barn kommer jag ha? kommer dom likna mig? trivs jag med mitt liv? det är massa frågor utan svar, jag kan inte finna svaren ännu.. tar jag mitt körkort vid 18 års ålder? eller väntar jag, pga någonting? orkar jag inte ta körkort? kommer jag bo hemma när jag är 20 år, eller har jag redan en egen, ny familj då? jag önskade att jag kunde se in i framtiden, jag är så nyfiken på hur mitt liv kommer att se ut om några år.

drömmar
förra sommaren en kväll, satt jag och feyruz på marken utanför jonte med jenni och viccy och fantiserade om "mitt och feyruz liv i turkiet" om vi aldrig hade bott i sverige, utan bott i turkiet, och levt där hela våra liv. hur skulle vi bete oss? hur skulle vi vara? vi satt och skrattade i timmar, " vi skulle bära slöja, bo grannar " och jag vet inte allt vad de var. det är endå kul att drömma ibland. jag och hannah brukar sitta i mitt kök och drömma. en gång drömde vi oss bort att vi hade flera miljoner, vi hämtade upp alla våra vänner i klocket i en limousine sedan körde chauffören oss till norrköpings flygplats där vi hade vårat egna jetplan. därifrån åkte vi till en ö, långt härifrån, i hawaii eller något. långt härifrån, lååångt borta! det var våran egen ö, jätte blått hav, en fet båt, bara vi ifrån klocket med musik, drinkar och skratt. och vårat eget enorma stora hus på den där ön. vi kunde göra exakt som vi ville. vi hade även en säng som flöt på vattnet, där man bara kunde ligga och ta de lungt.. ja ni, drömmar är bra att ha. men dom sviker även ibland!

har ni funderat som jag? tänker ni som jag? eller hur tänker ni ? kan ni bara sätta er ner och drömma er bort ibland? eller tänka på framtiden, känna ångesten men samtidigt lyckan?

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!