blattar/svennar

vad är de här egentligen? har sett för mycket snack om de där videonlägget dessie har lagt in. vad är det för fel på bruden? det finns lika många svenskar som är dumma i huvet, som blattar. det finns folk till allt i varje land. och hon säger att svenskar har blont hår lalala.. att inte blattar kan ha de. MINA FARBRÖDER ÄR LJUSHÅRIGA OCH LJUSA ÖGON. min storebror har blå/gröna ögon. och alla andra i min familj är mörka. ska vi säga till svennebrudar " haha ni kan ju inte färga håret mörkt liksom, det är våran hårfärg " .. patetiskt. man får väl se ut och gå klädd som man vill. vissa vill ha kortkort kjol, andra vill ha stora byxor på sig. men de betyder inte att utlänningar inte får ha tex korta shorts eller kjol på sommaren, för varenda en jag känner har korta / lätt klädda kläder på sommaren. utan utlänningar skulle inte sverige ha det dom har idag. tex din mobil, knappast gjord i sverige. maten du äter? kebab? haha - svenskt! eller inte .. dina kläder? gjorda i sverige .. hmm .. de mesta är nog gjorda i utlandet =) dessie? jag tycker du borde tänka lite innan du yttrar dig. snacka inte så mycket skit vafan. alla människor är värda lika mycket, spelar ingen roll vart man kommer ifrån. du är människa endå. jag vet att det är många utlänningar som våldtar osv.. men det finns nog lika mycket svenskar som beter sig på det viset. - döm inte folk förän du känner dom! och de där med att folk snackar på vissa sätt ( slang ord ) det är väl upp till varoen? hade dessie varit utlänsk hade hon nog också sagt vissa ord på sitt språk. det finns härliga svennar, härliga blattar.

Kommentarer
Anonym

jag håller med det du skrev nu till 100%!!



2009-04-11 @ 16:19:26
naddi

Så jävla rätt skrivet!! Såg din kommentar på dessies blogg. Bra tjejen! Jag håller verkligen med dig.



Blogg: http://iknm.blogg.se/
2009-04-11 @ 16:48:16
adelina

BRA SKRIVET GUMMAN! :)



love u!



Blogg: http://adelinaadelina.blogg.se/
2009-04-11 @ 17:34:24
Anonym

hon är pinsam



2009-04-11 @ 18:10:26
Maria Helge

jag tycker iaf det DU skrev var helt enkelt rätt. jag ser nu diárhea elr vad hon nu än heter som en rasist. jag tycker det var helt fel av henne att döma blattar(?) hon känner ju knappt några. jag tycker hon bara borde hålla sin äckliga käft och dö



Blogg: http://mariahelge.blogg.se/
2009-04-11 @ 21:35:16
NABILLIONAIRE - jag är den nya blondinbella, fast mycket mörkare.

Jag håller med dig Selma, det var bra skrivet. Vi borde få rätten att gå klädda precis som vi vill.





Kissie då? Jag kikade in på hennes blogg precis och det visade sig att du lämnat en negativ kommentar om hennes utseende. Snälla, mucka inte med Kisse. Inte kommer jag något att göra, men jag tycker det är patetiskt att hacka ner på en tjej som henne. Visst, hon kanske inte är som alla andra men jag älskar folk som sticker ut. Sluta posta sådana negativa kommentarer i hennes blogg. Har du någonsin själv fått en sådan negativ kommentar i din blogg? Om du fått det så vet du nog hur det känns. Du behöver inte lyssna på mig eller göra som jag säger, men detta är bara ett råd... lämna Kissie ifred. Hon har inte gjort dig något. Ingenting alls. Hon är, precis som dig, en människa. Hon råkar bara klä sig på ett annat sätt. Att hon skall operera sin näsa är för att hon föddes med en näsa som hon inte tycker om. Du är också tjej & jag är hundra procent säker på att det finns någonting med din kropp som du inte gillar. Det gömmer du för andra. Tänk så hade någon hoppat in i din blogg och kommenterat just den kroppsdelen? Läste detta inlägget och tyckte du var bra, men när jag sedan såg din kommentar hos Kissie blev jag besviken på dig. Sluta med det, det leder ingen vart.



Blogg: http://nabil.blogg.se/
2009-04-12 @ 08:56:45
Johanna

Det du har skrivit är så rätt!



Blogg: http://barahons.blogg.se/
2009-04-12 @ 12:03:19
Anonym

Du dömmer också folk utan att du känner dom, du vet vad jag snackar om. Så rätt det du har skrivit, men ta bort det "döm inte folk förens du känner dom" Du vet att du själv också har gjort det, miss TURKIA ;)



2009-04-12 @ 12:39:02
Anonym

Du dömmer också folk utan att du känner dom, du vet vad jag snackar om. Så rätt det du har skrivit, men ta bort det "döm inte folk förens du känner dom" Du vet att du själv också har gjort det, miss TURKIA ;)



2009-04-12 @ 12:39:10
Anonym

Fan så sant de du skriver! Döm inte innan man känner, ÄLSKA BLATTTAR HAHAHAH! :D <3



Blogg: http://gunnarssonkarin.blogg.se/
2009-04-12 @ 23:42:54


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!